doe-het-zelf

Ook doe-het zelvers zijn welkom bij Crealia om hun poorten, hekwerken, draadafsluitingen, heidematten, kunsthagen, compostkorven, steenkorven of tuindecoratie te kopen.

Wij staan doe-het-zelvers bij met technische raad voor een correcte plaatsing. Mensen die handig zijn aangelegd zullen weinig moeite ervaren om met de juiste uitleg zelf aan de slag te gaan en een professioneel resultaat te bereiken.

Voor particulieren raden we aan om afsluitingen, waar dit mogelijk is, trachten waterpas te plaatsen omdat dit een beter esthetisch resultaat zal opleveren tussen omheining en woonst.
Tevens raden we aan de palen in beton te plaatsen, zelfs wanneer er oorspronkelijk niet de bedoeling is windblokkerende materialen tegen te hangen (klimop, heidematten, kunsthaag, zichtdoek,… ). Uit ervaring merken we dat vele klanten met de jaren toch nog van mening veranderen en graag zichtbedekkers willen plaatsen. Het gebruik van beton is slechts een kleine meerwaarde maar zal over de jaren zijn meerwaarde duidelijk bewijzen.
Voor zelfplaatsers hebben we ook heel interessante prijzen voor de kunsthagen en heidematten.

Doe-het-zelvers kunnen ook bij ons terecht voor het bestellen van een sierpoort, houten poort of tuinpoort. Wij zorgen voor het laswerk, volbad verzinkerij van de stalen poorten en het poederlakken in een ral-kleur naar uw wens.  De poorten kunnen bij ons worden opgehaald of worden geleverd aan huis dmv onze transportbokken.
Onze aluminium poorten hebben we op voorraad en kunnen we aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Deze prijzen kan U terugvinden onder produkten – draaipoorten – aluminium sierpoorten.

Kijkt U ook even onder de rubriek ‘aanbiedingen’. Hier verkopen we onze stock-overschotten tegen voordelige prijzen. Ook staan hier onze oude toonmodellen van poorten of afsluitingen die U tegen interessante prijzen kan aankopen.